Creative B2B Communication

Panama har lång erfarenhet av att arbeta med kreativ B2B-kommunikation, till exempel avancerade presentationslösningar, filmproduktioner eller innehåll för digitala skärmar. Vi har de senaste åren levererat projekt åt bland andra ABB, Volvo Penta, Volvo CE, Octowood, Monark Excercise, NKT Cables, Allgon AB och Fastighetsbyrån Utland.

 
bg_red.jpg
 

Presentationslösningar

Visuellt tilltalande presentationer, som fungerar i alla lägen och som är enkla att distribuera i en stor organisation – där har du några av fördelarna med att bygga html5-basareade presentationslösningar.

Våra presentationslösningar innehåller ofta en mix av 3D-animationer, klippt film och motion graphics och slutprodukterna ligger någonstans i gränslandet mellan säljstöd, presentation och utbildningsmaterial.

 

 

Film & animation

Rörligt material i olika former är ett kraftfullt verktyg för att beskriva en produkt, berätta om ett projekt eller skapa en känsla för ett varumärke. Vi har kunskapen och verktygen att producera allt från enkla motion graphics-produktioner till klippta filmer anpassade för olika media.

 

 

Varumärkesarbete

Att arbeta med sitt varumärke är en ständigt pågående process. Vad säger vi när vi berättar om vårt företag eller vår organisation? Vad säger våra kunder? Vad säger medarbete? Hur ser vi ut när vi står på en mässa och hur upplevs vi på webben?

Panama fungerar i många fall som bollplank och stöd åt våra kunder i arbetet med att utveckla varumärket. Det kan handla om allt från storytelling och varumärkesplattform till grafisk identitet och bildspråk. Allgon Group, Monark Exercise, Smarteq Wireless och Tänndalen är några exempel på kunder där vi gjort varumärkesuppdrag.

 
 

Är du intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med kreativ B2B-kommunikation?

Välkommen att höra av dig så bokar vi ett möte.

 
bg_red.jpg