Motion graphics, 3D-animationer eller storytelling med klippt film

Film är ett kraftfullt verktyg för att förklara komplicerade system, beskriva ett projekt eller väcka känslor för ett varumärke eller produkt. 

 
bg_red.jpg
 

Motion graphics

Animerad grafik – motion graphics – är ett effektivt sätt att ge liv åt tung information eller beskriva komplicerade system på ett pedagogiskt sätt. Motion graphics kan användas fristående för enkla projekt- och produktbeskrivningar eller som effekt för att höja den visuella upplevelsen av en film eller presentation.

 

 

3D-animationer

3D-animationer och grafik ser vi överallt idag – i reklamfilmer, i TV-spel, i mobilen. Jämfört med 2D-grafik och enklare motion graphics är 3D-animationer förhållandevis dyrt att producera, men fördelarna är många och gör oftast 3D-projekt till en god investering. Vi använder 3D i många olika nivåer – allt från enkla produktmodeller till fotorealistiska miljöer, både animerat och som stillbilder.

 

 

Klippt film och storytelling

En bra idé, ett starkt manus, knivskarpt foto och en redigering med fingertoppskänsla – när en filmproduktion görs riktigt väl känns det långt ner i maggropen. En bra film kan väcka starka känslor och är kanske det allra mest kraftfulla verktyget för att ladda ett varumärke eller skapa engagemang kring ett projekt.