Scandinavian Outdoor Games

Falun är en av Sveriges bästa städer att bo i om man är intresserad av outdoor och sport. För att ytterligare förstärka Faluns position som outdoor-stad sommartid har Panama tagit fram konceptet Scandinavian Outdoor Games på uppdrag av destinationsbolaget Visit Södra Dalarna.

Scandinavian Outdoor Games samlar under en långhelg i slutet av maj tävlingar, clinics och massor av prova-på-aktiviteter inom cykel, klättring, löpning, kajak, rullskidor, parkour, och mycket annat. Evenemanget har arrangerats under tre år och resulterat i stor spridning i media via filmer, TV-sändningar, annonser, reportage och deltagares egna berättelser. Evenemanget har tydligt stärkt Faluns position som Sveriges ledande outdoor-stad.

Panama har ansvarat för hela genomförande, från projektledning och sponsorsälj till marknadsföring och genomförande.

SOG_annonser-1024x591.jpg
SOG_bilder-1024x515.jpg
SOG_web-1024x555.jpg