Om Panama

Panama är en kommunikationsbyrå med inriktning på kreativ B2B-kommunikation och marknadsföring av destinationer. Vi arbetar enkelt och prestigelöst med fullt fokus på att leverera lösningar som ger effekt.

Vi vet att dagens byråkunder behöver flexibla byråer som kan forma arbetsgrupper specifikt för varje projekt. Därför har vi valt att driva Panama som ett nätverk av specialister. Vi arbetar som regel direkt mot våra slutkunder, men fungerar ibland även som underleverantör av specialistkompetens till andra byråer.

 
bg_red.jpg
 

Kreativ kärna med starkt nätverk

Panama ägs och drivs av Stefan Grimberg och Per Hagdahl med bakgrund inom försäljning, affärsutveckling och reklambyråvärlden. Vi har båda över 20 års erfarenhet och är ytterst ansvariga och djupt involverade i allt som lämnar Panama.

De personer vi arbetar tillsammans med är en härlig mix av specialister och individualister. Det vi har gemensamt är viljan att leverera riktigt bra jobb som gör skillnad för våra kunder. Men också oviljan att binda sig och fastna i invanda mönster. Det innebär att vår stora lokal på Östra Hamngatan i Falun ibland är full med folk. Och ibland är den tom. Då hittar du oss i fjällen, i ateljén, i skogen eller på en SUP-bräda på Runn. Det är så vi vill ha det och vi vet att det återspeglas på ett positivt sätt i våra projekt.

 


stefan-150x150.jpg

Stefan Grimberg

Projektledning och strategi
070-524 33 44
stefan@pancommunication.se

Per_150_4.jpg

Per Hagdahl

Art Director
070-524 31 05
per@pancommunication.se


Nätverket

Andreas M Sjöblom
Storytelling, manus, redigering

Göran Thorén / Edit Room
Motion Graphics

Martin Friman
Creative Producer, front-end programmering

Anders Ryttar
3D-rendering

Marcus Ahlström
Filmproduktion

Linda-Maria Davidsson
Copy

Jona Granath
Animering, redigering, original

Andreas Danielsson
Copy

Martin Flink / Stratos Cinema
Filmproduktion, kamera

Tomas Håvik / Daily Spot
Filmproduktion, kamera

Johan Hörberg / Rithuset
Illustration

Byrån Mitt Emot
Grafisk form, original, foto, produktion