Biking Dalarna

Biking Dalarna är ett samarbete mellan stora cykeldestinationer i Dalarna, tex Säfsen, Skistar och Idre Fjäll. Tillsammans erbjuder destinationerna Sveriges bästa lednät för mountainbike.

Varumärke, design och marknadsföring

Panama har arbetat med Biking Dalarna sedan starten och varit delaktiga i allt från konceptutveckling, design av skyltprogram till marknadsföring. Under 2018-2019 har Panama lett ett omfattande varumärkesarbete som kommer att resultera i Biking Dalarna 2.0 sommaren 2019.

PR-aktiviteter

I projektet “75 mil på fem dagar – Emil och Fredriks äventyr genom Biking Dalarna” lät vi Emil Lindgren och Fredrik Ericsson cykla från Säfsen i söder till Idre i norr. Turen innebar ca 15 mils cykling om dagen under fem daga och allt dokumenterades med film som varje dag publicerades på Biking Dalarnas Facebook.

Resultatet blev långt över allas förväntan. Filmerna har visats i sin helhet över 100 000 gånger. Inläggen har totalt haft 240 000 visningar och har delats knappt 400 gånger.

Projektet gjordes tillsammans med övriga gänget i Sweden Mountainbike.

Printmaterial

Skyltprogram